Renginiu aptarimas
+6
Ieva
Jurga
Gabysha
Giedrė
Emilė
Andrius
10 posters
Puslapis 3 iš 4
Puslapis 3 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Renginiu aptarimas
Aš bent jau tai tikrai nenorėčiau važiuot į vandens parkus;] ir kiek girdėjau atsiliepimus, kad nelabai kam patiko ten.
Jei važiuot tai galėtume važiuot į kokį tikrai gerą spektaklį;] nu nes nelabai kam įdomu tos operos operetės ir baletai.
Galėtume Vilniuje pažiūrėt, kad ir "Keistuolių teatro" spektaklius arba visokius, kad ir šokio modernaus;D
Paskui dar galėtume aplankyt Šiuolaikinio Meno Centrą.;]
O kas nenorėtų ir ko nedomintų tarkim galėtų likt kokiam akropoly į kurį visi taip nori.
Nu aišku čia gal niekam neįdomu bet visvien;]
O vasarą tai būtų smagu į gamtą kur.;D
Į visokias aukštaitijas porai dienų.;]
Nors aišku tikriausiai nepigiai kainuotų jei normaliai ne visus leistų. Aišku galėtume palapinėse miegot, bet vėlgi nevisiems tiks;]
Į Latviją jeigu važiuotume žiūrėjau dviem dienom kainuoja 200lt plius 10latų.;]
tai apie 240lt. Vienai dienai apie 110būtų.
Bet dalis klasės jau buvo tai nežinau ar irgi daug ką leistų.
Toliau Lenkija trys dienos apie 160lt.
Dar "Gintarinis mažosios Lietuvos kraštas" (Tolminkiemis, Karaliaučius,Palvininkai,Raušiai,Ragainė,Tilžė)
Dvi dienos 180lt plius viza
Dar yra dviem dienom Ryga,Talinas bet ten jau virš 300 šimtų su viskuo susidaro.
daugiau nieko nerandu ir nebesugalvoju.
Jei važiuot tai galėtume važiuot į kokį tikrai gerą spektaklį;] nu nes nelabai kam įdomu tos operos operetės ir baletai.
Galėtume Vilniuje pažiūrėt, kad ir "Keistuolių teatro" spektaklius arba visokius, kad ir šokio modernaus;D
Paskui dar galėtume aplankyt Šiuolaikinio Meno Centrą.;]
O kas nenorėtų ir ko nedomintų tarkim galėtų likt kokiam akropoly į kurį visi taip nori.
Nu aišku čia gal niekam neįdomu bet visvien;]
O vasarą tai būtų smagu į gamtą kur.;D
Į visokias aukštaitijas porai dienų.;]
Nors aišku tikriausiai nepigiai kainuotų jei normaliai ne visus leistų. Aišku galėtume palapinėse miegot, bet vėlgi nevisiems tiks;]
Į Latviją jeigu važiuotume žiūrėjau dviem dienom kainuoja 200lt plius 10latų.;]
tai apie 240lt. Vienai dienai apie 110būtų.
Bet dalis klasės jau buvo tai nežinau ar irgi daug ką leistų.
Toliau Lenkija trys dienos apie 160lt.
Dar "Gintarinis mažosios Lietuvos kraštas" (Tolminkiemis, Karaliaučius,Palvininkai,Raušiai,Ragainė,Tilžė)
Dvi dienos 180lt plius viza
Dar yra dviem dienom Ryga,Talinas bet ten jau virš 300 šimtų su viskuo susidaro.
daugiau nieko nerandu ir nebesugalvoju.
Rūtas- Pranešimų skaičius : 56
Registration date : 2007-11-12
man tai patink ignalinoj tais ezerais visais ir upem plaukiot kanojom. bet ten aisku niekas musu nesivesh, bo pavojinga perdaug tiek daug kvaituliu ishleist i vandeni ;DD
Jole;]- Pranešimų skaičius : 78
Registration date : 2007-11-09
Aha o Lietuvoje vasarą kur bevažiuotai visur prie vandenų.
o maudytis tik iki kelių jaučiu būtų galima.;D
o maudytis tik iki kelių jaučiu būtų galima.;D
greiciausiai!
musu exkursijos lievos, mzdaug per visas exkursijas, tymkes prie tymkiu, pedes prie pedziu, profesoriai su profesoriais, o as jau tikriausiai prie profesoriu, arba i klane "1,2,3, Karolis "Seip keistas" ..."
o man asmeniskai patiko ekskursija i nida ;] nors nelabai atsimenu ;D man labiausiai patiko kai mes su eve jolkia ir dar draugute[krapstej] kai vaziavom su nakvyne. kereplinom i kavine peskutom ;DDD klaidziojom ;D buwo tikrai nerealu. ;] reikia tokios klasej .;] nu tai kazka pan
Tai natūralu, kad pėdės su pėdėm;D tympkės su tympkėm;D
o ko tu nori?;D Gi nebūsim visi kartu dvidešimt devyni žmonės;] O tai ir važiuoji pabūt su tais kuriais smagu;D O jei nerandi su kitais bendros kalbos tai neini ir nesikiši.
Va tep.;] neskaitant to mūsų klasė vis vien vieninga kai reikia padarom viską kartu;]
O dėl nidos tai tikrai buvo smagu;D Visiems manau;] prisivažinėjom prisivaikščiojom prisigulėjom;D Ir niekam manau daugiau nebuvo lieva dėl to, kad buvo su tais su kuriais smagu;D Krūvoj visi ir taip kasdien prisibūnam;]
o ko tu nori?;D Gi nebūsim visi kartu dvidešimt devyni žmonės;] O tai ir važiuoji pabūt su tais kuriais smagu;D O jei nerandi su kitais bendros kalbos tai neini ir nesikiši.
Va tep.;] neskaitant to mūsų klasė vis vien vieninga kai reikia padarom viską kartu;]
O dėl nidos tai tikrai buvo smagu;D Visiems manau;] prisivažinėjom prisivaikščiojom prisigulėjom;D Ir niekam manau daugiau nebuvo lieva dėl to, kad buvo su tais su kuriais smagu;D Krūvoj visi ir taip kasdien prisibūnam;]
ant gatves pagulejom.
uz tai kartu ir jetau kaip apreke aukletoja kad jolkes nesives. ;DDD aciu Dievui pasikeite aukletoja, gales vaziuot ir 3 [pėdė] ;D arba kai visi bego per gatve i mcdonolda ;DD nu siaip , man asmeniskai tikrai patiko ;] na, kur varom si karta? nenukrypkit nuo temos ;p
nenukrypkim nuo temos, nors ekskursijos cia ne i tema ;DD
man atrodo kad daug bus vaziuojanciu per pavasario atostogas i ekskursija (su matematikos mokytoja) tai galesi veliau kokia geguze ar birzeli vaziuot kur slapiau biski ;D
man atodo prie vistycio ten yra namuku tai klase kokiom 2 dienom ir nuvaziuotume aisku tada visi ribose elgtumemes
man atodo prie vistycio ten yra namuku tai klase kokiom 2 dienom ir nuvaziuotume aisku tada visi ribose elgtumemes
Giedrė- Pranešimų skaičius : 156
Registration date : 2007-11-10
jo, but smagu taip;]
Jau matau su matematikos mokytoja tipo į tą kruizą tai čiūjų koki penki varys.
;D
;D
as tai ir manau kad nedaug varys su matkes mokytoja kaip ir pernai. o uzpernai neatsimenu kiek vaziavo(((;
Emilė- Mokslinyke
- Pranešimų skaičius : 86
Registration date : 2007-11-08
tai dar niekas nieko nezino(; kai mes pernai vaziavom i vokietija gide pajuokavo kad kitais metais keliausim i svedija. bet cia dar klausimas ar keliausim
Emilė- Mokslinyke
nelabai ten kas juokavo ;D
siaip visai galimas dalykas nes artimose salyse jau buve o i Prancuzija vaziuoja Aldute
siaip visai galimas dalykas nes artimose salyse jau buve o i Prancuzija vaziuoja Aldute
as varysiu i Vokietija per atostogas, krc 10dienu, 450lt kielione, miegas, ir dar liektuvu skrist dideliu ir dar savu pasimt, tj kajp tiek lajko, ir i tokia saly ir uz tokia kajna tj vaje kajp geraj! o del to vistycio ar kokio ten sake kad ribose turetumeme buti, tj mates, jau kajp tajp buve ne ne, butu belekike jega, neat neapskaiciuojamai, esu ysitikines kas net pati chemijos mokytoja negaletu apskaiciuoti sito rejshkinio.!
jo mokslinyke didzioji
tai faina tau pasiimk ir mane i tase kokia kontrabanda
tai faina tau pasiimk ir mane i tase kokia kontrabanda
labai nebrangu lyginant.;]
bet dar kelionės kokybė priklauso nuo to su kuo ir ką veiksi;]
bet dar kelionės kokybė priklauso nuo to su kuo ir ką veiksi;]
bus kelione lektuve su vishtom i kiaulem ;DD
aš manau, kad reiktų ką nors susigalvot;D tarkim galėtume daryt alias čempionatą.;D per kokią vakaronę.;D
gal visai smagu būtų.
o dar geriau tai važiuot į eskursiją;D
gal visai smagu būtų.
o dar geriau tai važiuot į eskursiją;D
i ekskursija! ;D
ale kaip rucke pataike kad i kruiza vaziuos 5 zmones((((; o siaip tai reik galvot kur mes norim. ar i ta lokes peda ar i teatra ar is vis exkursija i maxima(((;
Emilė- Mokslinyke
Puslapis 3 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Puslapis 3 iš 4